U bent welkom!

voor al uw maat werk matten

Ieder mens is uniek. Zo ook ieder interieur. Haal een maatwerk mat in huis die perfect past bij uw interieur en persoonlijkheid.

Ieder mens is uniek. Zo ook ieder interieur. Haal een maatwerk mat in huis die perfect past bij uw interieur en persoonlijkheid.

wat kunt u van ons verwachten?

01

Hoge kwaliteit

Door de hoge kwaliteit heeft u jaren plezier van uw mat.
02

Maatwerk

Uw maatwerk mat kan vrijwel in iedere gewenste afmeting en kleur gemaakt worden.

03

Oplossingsgericht

Een speciaal ontwerp in gedachten? Neem contact met ons op. Wij denken graag in mogelijkheden.

Een maatwerk mat maakt de aankleding van een ruimte af

Lees in ons blog Tips voor de perfecte mat op maat hoe u de juiste afmeting van een mat in de gewenste ruimte kunt bepalen.

keukenmatten, badmatten & lopers

Keukenmatten, badmatten en lopers worden vaak in standaard afmeting gemaakt. Het past daarom niet altijd perfect in de gewenste ruimte. Met een maatwerk keukenmat, badmat of een loper haalt u wel de perfecte afmeting in huis. U heeft de keuze uit tientallen dessins. Er zit vast ook een tussen die past bij uw persoonlijkheid en interieur.

Corona Covid matten

Herinner u bezoekers, personeel of scholieren aan de anderhalve meter afstand of om regelmatig de handen te wassen. Indien gewenst kunnen we ook uw logo kosteloos erop zetten. 

logomatten voor bedrijven

Geef uw bezoekers een warm welkom aan de deur, met een deurmat met uw logo erop. Naast het opvangen van het vuil, is een logomat ook goed voor het vergroten van de naamsbekendheid. 

skyline deurmatten

Haal de skyline van Rotterdam of Istanbul in huis! Een glimlach bij thuiskomst is gegarandeerd. 

Shop Online OR Come on In!

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipisicing elit eiusmod sed tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua.