hoe bepaalt u de perfecte afmeting van uw loper in de hal?

GASTVRIJE LOPER VOOR DE HAL

Geef u gasten al bij de entree een warm welkom met een loper die past bij uw interieur en persoonlijkheid.

Ieder huis is uniek. Een standaard afmeting volstaat daarom niet altijd. Met een maatwerk loper kunt u de hal nog meer sfeer geven. Maar hoe bepaalt u de juiste afmeting?

 

DE PERFECTE AFMETING VAN UW LOPER BEPALEN

Wij adviseren een loper die circa 20 cm van de muur af ligt. Tussen de voordeur en de loper kunt u 10 cm aanhouden. Ook aan het eind van de hal kunt u 10 cm vrijhouden.

Wees er bewust van dat sommige deuren weinig ruimte hebben tot aan de vloer. Het is belangrijk dat de deur van het toilet en andere deuren die naar de hal toe openen, nog steeds eenvoudig opengaan wanneer de loper er ligt.

Onze lopers worden van stevig 7 mm dik materiaal gemaakt. Wilt u zeker weten dat alle deuren gemakkelijk open blijven gaan wanneer de loper er ligt? Bestel dan een staal zodat u het zelf kunt uitproberen. U krijgt dan tevens een indruk van de kwaliteit en de 100 kleuren.

TIP 1

Om de perfecte afmeting van uw loper te bepalen heeft u een krant nodig. Spreid de pagina’s van de krant over uw vloer op de plek waar u uw loper op maat wilt plaatsen. Neem vervolgens een paar stappen afstand en bekijk of deze afmeting nog steeds een goed idee lijkt. Heeft u geen krant bij de hand, een deken (vouwen totdat u de juiste afmeting heeft) biedt ook uitkomst.

Probeer verschillende maten uit om de perfecte afmeting van uw loper te bepalen. Kies vervolgens het ontwerp dat bij uw interieur en uw persoonlijkheid past.

TIP 2

Een vintage loper. 

Wilt u liever een authentiek vintage loper voor de hal? Bekijk dan de vloerkleden van Dostcha Living. De vintage kleden zijn tientallen jaren geleden gemaakt en zijn van 100% wol. Deze kleden zijn uniek en kunnen niet in een andere maat besteld worden. Wel kunnen ze vrijwel in iedere gewenste afmeting een patchwork loper van verschillende oude vloerkleden maken.