uw online maatwerk matten winkel

Wij zijn een familiebedrijf. Kwaliteit, creativiteit en klanttevredenheid staan bij ons hoog in het vaandel. Dagelijks zijn we bezig om onze klanten zo makkelijk mogelijk en blij te maken. Want een blije klant maakt ons blij.

Wij bieden u maatwerk matten aan in de gewenste afmeting. U kunt kiezen uit tientallen dessins en 100 kleuren. Om u een indruk te geven van de kleuren en de kwaliteit hebben wij een kleurstaal.

01

Hoge kwaliteit

Voor onze maatwerk matten gebruiken we één kwaliteit. Wij hebben voor een sterke kwaliteit gekozen zodat de matten jaren meegaan. Het materiaal is van polyamide en voelt zacht aan.

 • Dikte: 7 mm
 • Hoge vochtopname
 • Vinyl onderkant, die op elke ondergrond past, antislip
 • Getufte mat met gesneden pool vervaardigd van 100% polyamide 6,0 hoge twist garens
 • 700 gram garens per m²
 •  

  02

  Maatwerk

  Net als een maatwerk, past een maatwerk mat in de juiste afmetingen het beste in een ruimte. Wij kunnen de maatwerk matten vrijwel in ieder gewenste afmeting en kleur maken. Het enige wat u doet is een ontwerp uitkiezen en dit samen met de gewenste kleuren en afmeting aan ons door te geven.

  Heeft u een speciaal ontwerp in gedachten? Bijvoorbeeld voor een verjaardag, een housewarming of jubileum? Neem contact met ons op. Wij denken graag in mogelijkheden.

  03

  Kleurstaal

  Wij snappen dat een maatwerk mat bestellen via een beeldscherm lastig is. Daarom hebben wij kleurstalen. Zo kunt u goed zien hoe de kleuren op de mat zijn en krijgt u een beeld van de kwaliteit. 

  U betaalt alleen de verzendkosten. bestelt u binnen een maand, dan krijgt u de verzendkosten van de kleurstaal terug.

  Happy Customers

  "Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Nam aliquam, felis in consectetur rutrum, lectus urna malesuada ligula, eget pulvinar dui leo at eros."

  Dan Virgillito

  Interior Designer

  “Mauris id fermentum neque. Donec fermentum sapien eget dolor fringilla pharetra. In cursus, arcu vitae dictum fringilla, sapien metus gravida augue."

  Dan Virgillito

  Blogger

  Algemene informatie 

  Contactformulier

  Algemene voorwaarden

  Privacy

  Verzending

  Retourzending

  Volg ons op sociale media

  Facebook

  Instagram

  Twitter

  Pinterest