veelgestelde vragen

Staat uw vraag er niet tussen, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. Dit doet u door het contactformulier in te vullen.
HOE LANG DUURT DE LEVERING?

De levertijd van de matten is verschillend. De skyline matten hebben we in voorraad en kunnen direct verstuurd worden. De keukenmatten, badmatten, lopers etc. worden in de gewenste afmeting gemaakt. De levertijd hiervan is zeven werkdagen. De levertijd van de Corona matten met eventueel uw logo erop, is vijf werkdagen.

WAT ZIJN DE VERZENDKOSTEN?

De verzendkosten bedragen EUR 4,95.
Wij hebben regelmatig acties waarbij u geen verzendkosten hoef te betalen! Schrijf je in voor onze nieuwsbrief om dit soort acties niet te missen.

KUNNEN DE MATTEN BUITEN GELEGD WORDEN?
Nee, de matten zijn voor binnengebruik. Is er een afdakje waardoor de deurmat niet nat kan worden, dan kunt u het ook buiten leggen.
KUNNEN DE MATTEN GEWASSEN WORDEN?
Skyline matten kunnen in de wasmachine gewassen worden. Let wel op dat u de mat oprolt en niet vouwt. U kunt de mat op maximaal 30 graden met het korte wasprogramma wassen.
Voor alle andere matten op de site geldt: goed stofzuigen voor een lange levensduur en met de hand wassen wanneer u dat nodig acht. Dit kunt u doen met lauw water en wasmiddel.
KAN IK MIJN BESTELLING RETOURNEREN?
De matten in standaard afmeting kunnen binnen 14 dagen teruggestuurd worden mits het product onbeschadigd is. De kosten om te retourneren nemen wij voor onze rekening. Maatwerk matten kunnen niet geretourneerd worden. Wij vertrouwen op uw begrip hiervoor.
KAN IK EEN KLEURSTAAL BESTELLEN?

Het is lastig om op een beeldscherm en met behulp van tekst de kwaliteit en de kleuren goed te beoordelen. Daarom hebben wij een kleurstaal om u een goede indruk van de mat te geven. U betaalt slechts de verzendkosten. Bestelt u binnen een maand een mat, dan worden de verzendkosten van de kleurstaal in mindering gebracht. U krijgt samen met de kleurstaal een kortingsvoucher die een maand geldig is.