Skip to main content

cadeaukaart_voucher_deurmat_op_maat_schoonloopmat_droogloopmat_op_maat_giftcard_1140764350
cadeaukaart_voucher_deurmat_op_maat_schoonloopmat_droogloopmat_op_maat_giftcard_1140764350deurmat_kopiecadeaumomenten_deurmat_op_maat_schoonloopmat_droogloopmat_cadeau_kado_voor_hem_haardeurmat_origineel_cadeau_kado_tips_voor_hem_en_haar_housewarming_kopiedeurmat_origineel_cadeau_kado_tips_voor_hem_en_haar_verjaardag_kopiedeurmat_origineel_cadeau_kado_tips_voor_hem_en_haar_opening_bedrijf_kopiedeurmat_origineel_cadeau_kado_tips_voor_hem_en_haar_kado_voor_jezelf_kopiedeurmat_origineel_cadeau_kado_tips_voor_hem_en_haar_verhuizing_kopiedeurmat_origineel_cadeau_kado_tips_voor_hem_en_haar_bedankje_kopiedeurmat_origineel_cadeau_kado_tips_voor_hem_en_haar_zomaar_kopiedeurmat_origineel_cadeau_kado_tips_voor_hem_en_haar_op_jezelf_wonen_kopiedeurmat_origineel_cadeau_kado_tips_voor_hem_en_haar_afscheid_kopiedeurmat_origineel_cadeau_kado_tips_voor_hem_en_haar_moederdag_kopiedeurmat_origineel_cadeau_kado_tips_voor_hem_en_haar_vaderdag_kopiedeurmat_origineel_cadeau_kado_tips_voor_hem_en_haar_opa_en_oma_dag_kopiedeurmat_origineel_cadeau_kado_tips_voor_hem_en_haar_valentijnsdag_kopiedeurmat_origineel_cadeau_kado_tips_voor_hem_en_haar_huwelijk_kopiedeurmat_origineel_cadeau_kado_tips_voor_hem_en_haar_pensioen_kopie

Cadeaukaart


Zoek je een origineel en een functioneel cadeau? Geef dan een deurmat (met logo) cadeau. Als je liever de keuze aan de ontvanger wilt laten, ga dan voor een cadeaukaart. De ontvanger van het cadeau zal bij iedere binnenkomst aan jou / jullie denken.

Bedrag

€ 50,00

Related products

FAQ Designmatten

Productomschrijving Designmatten

Onze droog- en schoonloopmatten vangen niet alleen het vocht en vuil op maar strelen ook het oog. Ze zijn kwalitatief én stijlvol. Onze deurmatten zijn geschikt voor de entree van jouw woning of bedrijf.

Kies uit een van de zes standaardafmetingen. Deze afmetingen zijn inclusief een vinyl rand van 2,5 cm aan iedere zijde.

Productomschrijving Designmatten Maatwerk

Maatwerk matten worden zonder vinyl rand geleverd en kunnen bijvoorbeeld liggen in een uitsparing in de vloer. Je kunt desgewenst de mat zelf met een stanleymes bijsnijden. Ook als je een vierkante mat wilt, is maatwerk de oplossing. Wil je wel een vinyl rand van 2,5 cm aan iedere zijde, tegen meerkosten, neem dan contact met ons op.

Specificaties

Onze kwalitatieve deurmatten zijn geschikt voor binnengebruik. Bij goed onderhoud heb je jarenlang plezier van jouw mat.

  • Getufte mat met gesneden pool, vervaardigd van 100% polyamide 6,0 hoge twist garens
  • Vinyl onderkant, past op elke ondergrond, antislip
  • Dikte: 7 mm
  • Hoge vochtopname
  • 700 gram garen per m²
Levering

Alle matten worden na bestelling vervaardigd. Zodra jouw betaling is verwerkt, start de productie van jouw mat. Je ontvangt jouw bestelling binnen 10 werkdagen op het gewenste adres.

Jouw bestelling wordt door DPD bezorgd. Je krijgt een trackingcode via de mail. Kun je niet aanwezig zijn op de aangegeven datum en tijdstip? Neem dan contact op met DPD om een andere bezorgafspraak te maken.

Retourneren

Je hebt het recht jouw bestelling (met uitzondering van maatwerk) tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren. Je hebt na annulering nogmaals 14 dagen om jouw product retour te sturen. je krijgt dan het volledige orderbedrag inclusief verzendkosten gecrediteerd. Enkel de kosten voor retour van jouw thuis naar de webwinkel zijn voor eigen rekening. Deze kosten bedragen circa 7,25 per pakket, raadpleeg voor de exacte tarieven de website van jouw vervoerder. Indien je gebruik maakt van jouw herroepingsrecht, zal het product met alle geleverde toebehoren en – indien redelijkerwijze mogelijk – in de originele staat en verpakking aan de ondernemer geretourneerd worden. Om gebruik te maken van dit recht kun je contact met ons opnemen via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Mocht het product beschadigd of de verpakking meer beschadigd zijn dan nodig is om het product te proberen, dan kunnen we deze waardevermindering van het product aan jou doorberekenen. Behandel het product dus met zorg en zorg ervoor dat deze bij een retour goed verpakt is. Wij zullen vervolgens het verschuldigde orderbedrag binnen 14 dagen na aanmelding van jouw retour terugstorten mits het product reeds in goede orde retour ontvangen is.

Disclaimer

De kleuren kunnen afwijken van de weergave op jouw beeldscherm.

Tips
Deurmat cadeau geven

Wil je een origineel en een functioneel cadeau geven? Bijvoorbeeld bij de opening van een nieuwe zaak, voor moederdag of zomaar. Overweeg dan een deurmat (met logo). De ontvanger zal er zeker blij mee zijn en zal bij iedere binnenkomst aan je denken.

Wil je dat de ontvanger zelf bepaalt hoe de mat eruit komt te zien? Geef dan een voucher cadeau.