Skip to main content

cadeaukaart_img_6

Cadeaukaart


bedrag

€ 50,00

FAQ Designmatten

Productomschrijving Designmatten

Onze droog- en schoonloopmatten vangen niet alleen het vocht en vuil op maar strelen ook het oog. Ze zijn kwalitatief én stijlvol. Onze deurmatten zijn geschikt voor de entree van jouw woning of bedrijf.

Kies uit een van de zes standaardafmetingen. Deze afmetingen zijn inclusief een vinyl rand van 2,5 cm aan iedere zijde.

Productomschrijving Designmatten Maatwerk

Maatwerk matten worden zonder vinyl rand geleverd en kunnen bijvoorbeeld liggen in een uitsparing in de vloer. Je kunt desgewenst de mat zelf met een stanleymes bijsnijden. Ook als je een vierkante mat wilt, is maatwerk de oplossing. Wil je wel een vinyl rand van 2,5 cm aan iedere zijde, tegen meerkosten, neem dan contact met ons op.

Specificaties

Onze kwalitatieve deurmatten zijn geschikt voor binnengebruik. Bij goed onderhoud heb je jarenlang plezier van jouw mat.

  • Getufte mat met gesneden pool, vervaardigd van 100% polyamide 6,0 hoge twist garens
  • Vinyl onderkant, past op elke ondergrond, antislip
  • Dikte: 7 mm
  • Hoge vochtopname
  • 700 gram garen per m²
Levering

Alle matten worden na bestelling vervaardigd. Zodra jouw betaling is verwerkt, start de productie van jouw mat. Je ontvangt jouw bestelling binnen 10 werkdagen op het gewenste adres.

Jouw bestelling wordt door DPD bezorgd. Je krijgt een trackingcode via de mail. Kun je niet aanwezig zijn op de aangegeven datum en tijdstip? Neem dan contact op met DPD om een andere bezorgafspraak te maken.

Retourneren is niet mogelijk
Ieder mens is uniek, zo ook ieder interieur (thuis of op de zaak). Wij willen jou de mogelijkheid bieden om een mat te maken die bij jou en jouw interieur past. Jij bepaalt het ontwerp, de kleur en de afmeting. Jouw mat wordt op bestelling gemaakt en kan daarom niet geretourneerd worden.
Disclaimer

De kleuren kunnen afwijken van de weergave op jouw beeldscherm.

Tips
Deurmat cadeau geven

Wil je een origineel en een functioneel cadeau geven? Bijvoorbeeld bij de opening van een nieuwe zaak, voor moederdag of zomaar. Overweeg dan een deurmat (met logo). De ontvanger zal er zeker blij mee zijn en zal bij iedere binnenkomst aan je denken.

Wil je dat de ontvanger zelf bepaalt hoe de mat eruit komt te zien? Geef dan een voucher cadeau.