Skip to main content

Over ons

Loper Gang Hal Loper op maat Rode loper 2 kopie

Mijn zoektocht naar een kwalitatieve en stijlvolle deurmat leverde helaas niet veel op. Ofwel vond ik droog- en schoonloopmatten in goede kwaliteit maar alleen in de kleuren zwart en grijs. Ofwel vond ik deurmatten met mooie designs, maar van veel mindere kwaliteit. 

Ik besloot stijl en kwaliteit te combineren. En dat leidde tot Takaroo. Op Takaroo vind je uiteenlopende ontwerpen die we samen met BureauKGO hebben samengesteld. Zo kun jij bepalen welk ontwerp, kleur en afmeting het beste past bij jou en jouw interieur. Je kunt kiezen uit zes standaardafmetingen of een deurmat op maat laten maken.

Heb je een bedrijf, dan kun je uit een van onze designs kiezen om op jouw droog- en schoonloopmat te laten printen. Of je laat het logo van jouw bedrijf op de deurmat zetten. Wij maken graag een ontwerp voor jou. Een ding staat vast: een warm welkom begint al bij de voordeur en een mooie deurmat zorgt daarvoor.

Wij wensen jou veel plezier bij het zoeken naar de perfecte deurmat. En als je vragen hebt, horen wij heel graag van je.

Hartelijke groeten,

Seval

 

Takaroo  
Retour- en correspondentieadres  H.A. Lorentzstraat 111, 3331 EE Zwijndrecht
E-mailadres Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Telefoonnummer 06-86103616
KvK 57234515
BTW NL001621714B43