Skip to main content

Retouren

Voor het retourneren van een artikel geldt het volgende:

 • DESIGNMATTEN

  Standaardafmeting mat
  Je hebt het recht jouw bestelling in een standaardafmeting tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren. Je hebt na annulering nogmaals 14 dagen om jouw product retour te sturen. Je krijgt dan het volledige orderbedrag inclusief verzendkosten gecrediteerd. Enkel de kosten voor retour van jouw thuis naar de webwinkel zijn voor eigen rekening. Deze kosten bedragen circa 7,25 per pakket, raadpleeg voor de exacte tarieven de website van jouw vervoerder. Indien je gebruik maakt van jouw herroepingsrecht, zal het product met alle geleverde toebehoren en – indien redelijkerwijze mogelijk – in de originele staat en verpakking aan de ondernemer geretourneerd worden. Om gebruik te maken van dit recht kun je contact met ons opnemen via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Mocht het product beschadigd of de verpakking meer beschadigd zijn dan nodig is om het product te proberen, dan kunnen we deze waardevermindering van het product aan jou doorberekenen. Behandel het product dus met zorg en zorg ervoor dat deze bij een retour goed verpakt is. Wij zullen vervolgens het verschuldigde orderbedrag binnen 14 dagen na aanmelding van jouw retour terugstorten mits het product reeds in goede orde retour ontvangen is.

  Maatwerk mat
  Alle matten in een andere afmeting dan onze standaardafmeting vallen onder maatwerk en worden speciaal voor jou geproduceerd na jouw bestellen. Derhalve kunnen deze matten niet geretourneerd worden.

 • LOGOMATTEN
  Een deurmat met het logo van jouw bedrijf erop is altijd maatwerk en kan niet geretourneerd worden. Tenzij er iets niet goed aan is. Neem in dat geval direct contact met ons op.