Skip to main content

logomatten_deurmatten_designmatten_logomats_mats_keukenmatten_lopers_1357532129
logomatten_deurmatten_designmatten_logomats_mats_keukenmatten_lopers_1357532129dahlia_deurmat_deurmatten_droogloopmat_droogloopmatten_logomat_schoonloopmat_inloopmat_maatwerk_deurmat_op_maatbeymen_deurmat_deurmatten_droogloopmat_droogloopmatten_logomat_schoonloopmat_inloopmat_maatwerk_deurmat_op_maatroyal_donuts_heerlen_deurmat_deurmatten_droogloopmat_droogloopmatten_logomat_schoonloopmat_inloopmat_maatwerk_deurmat_op_maatdefouw_deurmat_deurmatten_droogloopmat_droogloopmatten_logomat_schoonloopmat_inloopmat_maatwerk_deurmat_op_maatprimera_deurmat_deurmatten_droogloopmat_droogloopmatten_logomat_schoonloopmat_inloopmat_maatwerk_deurmat_op_maatliesbeth_deurmat_deurmatten_droogloopmat_droogloopmatten_logomat_schoonloopmat_inloopmat_maatwerk_deurmat_op_maatkapsalon_hakan_deurmat_deurmatten_droogloopmat_droogloopmatten_logomat_schoonloopmat_inloopmat_maatwerk_deurmat_op_maatjpgab_consultants_deurmat_deurmatten_droogloopmat_droogloopmatten_logomat_schoonloopmat_inloopmat_maatwerk_deurmat_op_maatgulcan_stylist_deurmat_deurmatten_droogloopmat_droogloopmatten_logomat_schoonloopmat_inloopmat_maatwerk_deurmat_op_maatapotheek_walenburg_deurmat_deurmatten_droogloopmat_droogloopmatten_logomat_schoonloopmat_inloopmat_maatwerk_deurmat_op_maatavenue_fatima_deurmat_deurmatten_droogloopmat_droogloopmatten_logomat_schoonloopmat_inloopmat_maatwerk_deurmat_op_maattabaccorner_deurmat_deurmatten_droogloopmat_droogloopmatten_logomat_schoonloopmat_inloopmat_maatwerk_deurmat_op_maatmr_salad_deurmat_deurmatten_droogloopmat_droogloopmatten_logomat_schoonloopmat_inloopmat_maatwerk_deurmat_op_maatnotenparadijs_deurmat_deurmatten_droogloopmat_droogloopmatten_logomat_schoonloopmat_inloopmat_maatwerk_deurmat_op_maatkapper_eliza_deurmat_deurmatten_droogloopmat_droogloopmatten_logomat_schoonloopmat_inloopmat_maatwerk_deurmat_op_maatmoms_organic_deurmat_deurmatten_droogloopmat_droogloopmatten_logomat_schoonloopmat_inloopmat_maatwerk_deurmat_op_maatrelax_kapper_deurmat_deurmatten_droogloopmat_droogloopmatten_logomat_schoonloopmat_inloopmat_maatwerk_deurmat_op_maatpetlas_deurmat_deurmatten_droogloopmat_droogloopmatten_logomat_schoonloopmat_inloopmat_maatwerk_deurmat_op_maattipnatura_deurmat_deurmatten_droogloopmat_droogloopmatten_logomat_schoonloopmat_inloopmat_maatwerk_deurmat_op_maatdunant_deurmat_deurmatten_droogloopmat_droogloopmatten_logomat_schoonloopmat_inloopmat_maatwerk_deurmat_op_maatflorya_deurmat_deurmatten_droogloopmat_droogloopmatten_logomat_schoonloopmat_inloopmat_maatwerk_deurmat_op_maatsportcentrum_brothers_deurmat_deurmatten_droogloopmat_droogloopmatten_logomat_schoonloopmat_inloopmat_maatwerk_deurmat_op_maatkapper_deurmat_deurmatten_droogloopmat_droogloopmatten_logomat_schoonloopmat_inloopmat_maatwerk_deurmat_op_maat

Deurmat met logo || Maatwerk

5 / 1


Sleep & plaats hier jouw afbeelding(en) of gebruik de uploadknop
(jpg,jpeg,svg,pdf,eps,ai)

FAQ Logomatten

Een logomat bestellen
  • Vul hierboven de gewenste afmeting in en bereken de prijs;
  • Upload het logo of stuur het per mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.;
  • Ontvang binnen drie dagen het ontwerp voor jouw mat;
  • Geef indien gewenst de wijzigingen door;
  • Ontvang binnen 10 werkdagen, na akkoord op het ontwerp en betaling, jouw logomat op het gewenste adres.
Productomschrijving Logomatten

Met een deurmat, met het logo van jouw bedrijf erop, geef je jouw klanten onmiddelijk een warm en een vertrouwd gevoel bij binnenkomst. Onze droog- en schoonloopmatten vangen niet alleen het vocht en vuil op maar strelen ook het oog. Ze zijn kwalitatief én stijlvol. Kies uit een van de zes standaardafmetingen. Deze afmetingen zijn inclusief een vinyl rand van 2,5 cm aan elke zijde. Liever maatwerk? Wij helpen je graag. Wil je, tegen een meerprijs, ook een rand om jouw maatwerk ? Neem dan contact met ons op.

Productomschrijving Logomatten Maatwerk

Maatwerk matten worden zonder vinyl rand geleverd en kunnen bijvoorbeeld liggen in een uitsparing in de vloer. Je kunt desgewenst de mat zelf met een stanleymes bijsnijden. Ook als je een vierkante mat wilt, is maatwerk de oplossing. 

Liever een standaardafmeting inclusief vinyl randen? Bekijk alle maten.

Specificaties

Onze hoogwaardige logomatten zijn geschikt voor binnengebruik. Bij goed onderhoud heb je jarenlang plezier van jouw mat.

  • Getufte mat met gesneden pool, vervaardigd van 100% polyamide 6,0 hoge twist garens
  • Vinyl onderkant, past op elke ondergrond, antislip
  • Dikte: 7 mm
  • Hoge vochtopname
  • 700 gram garen per m²
Retourneren is niet mogelijk

Logomatten worden op bestelling gemaakt, met jouw logo en/of design erop, in de gewenste afmeting. Het is daarom niet mogelijk om een deurmat die speciaal voor jou is gemaakt te retourneren. Wij vertrouwen op jouw begrip hiervoor.

Levering

Nadat jij het ontwerp van jouw logomat en de afmeting geakkodeerd hebt en de betaling verwerkt is, start de productie van jouw mat. Binnen zeven werkdagen ontvang jij de bestelling op het gewenste adres.

Jouw bestelling wordt door DPD bezorgd. Je krijgt een trackingcode via de mail. Kun je niet aanwezig zijn op de aangegeven datum en tijdstip? Neem dan contact op met DPD om een andere bezorgafspraak te maken.